Özel Bitcoin Takı Koleksiyonu | Elmas İş Tasarım Atölyesi

Özel Bitcoin Takı Koleksiyonu | Elmas İş Tasarım Atölyesi

Elmas İş tasarım atölyesi olarak Bitcoin severler için göz kamaştıran birbirinden güzel ve özel Bitcoin takı koleksiyonunu deneyimli uzman kadromuz ile hazırlamaktayız. Özel Bitcoin tasarımlı, 925 ayar gümüş kullanılarak üretilmiş olan her bir takı modelimiz kişiye özel hazırlanmakta ve siz değerli aksesuar severlerin beğenisine sunulmaktadır.

Özel Bitcoin takı koleksiyonu arasından ister kendiniz isterseniz de sevdikleriniz için seçim yapabilir ve özel günlerde şıklık yarışında önde olabilirsiniz. Birbirinden güzel gümüş Bitcoin takı alternatiflerini sayfamızda bulabilir ve size özel fiyatlardan satın alabilirsiniz.


Bitcoin Nedir?

Bitcoin; herhangi bir merkez bankası ya da resmi kuruluşla bağı olmayan elektronik para birimidir. Bitcoinler virgülden sonra 100-milyonuncu basamağa kadar birimlere ayrılabilmektedir. Bunun yanı sıra Bitcoinler, Derin Ağ’da en çok kullanılan para birimi başında gelmektedir. Bitcoinleri banka gibi bir aracı kurum olmadan doğrudan satın alabilir, satabilir ve takas yapabilirsiniz. 


Elmas İş Bitcoin Takı Koleksiyonu

Elmas İş Bitcoin takı koleksiyonu arasından beğendiğiniz ve tarzınıza uygun olan aksesuarları seçerek dikkat çekici bir şıklığa sahip olabilirsiniz.  İşinde uzman olan deneyimli ustalarımız tarafından özen ve emek ile tasarlanıp üretilen her bir takı tasarımı 925 ayar gümüş kullanılarak üretilmektedir. Dilerseniz isteğinize bağlı olarak beğenmiş olduğunuz takı modellerini sarı ya da beyaz altın kullanarak da üretebilmekteyiz.


Yüzük

Bitcoin yüzük modelleri göz kamaştıran tasarımları ile sayfamızda siz değerli Bitcoin severleri bekliyor. Her bir yüzük modeli 925 ayar gümüş kullanılarak üretilmekte ve sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Sizlerde günlük hayatta ya da özel günlerde Bitcoin yüzük modelleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

 

Bitcoin yüzük modellerini görmek ve satın almak için tıklayınız.


Kolye

Bitcoin kolye modelleri birbirinden şık tasarımları ile Elmas İş sayfasında sizleri bekliyor. 925 ayar gümüş kullanılarak tasarlanıp üretilen her bir Bitcoin kolye modelimiz kişiye özel olarak hazırlanmakta ve sizlerin beğenisine sunulmaktadır.  Özel günlerde ve günlük hayatta şıklığınıza şıklık katmak için sizde Bitcoin kolye modelleri arasından tercihinizi yapabilirsiniz.

 

Bitcoin kolye modellerini görmek ve satın almak için tıklayınız.

Bileklik

Birbirinden güzel ve özel Bitcoin bileklik modelleri sayfamızda sizleri bekliyor. Bitcoin meraklısı olarak sizlerde göz alıcı şık ve dikkat çeken Bitcoin bileklik modelleri arasından seçiminizi yaparak şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Her biri 925 ayar gümüş kullanılarak tasarlanıp üretilmiş olan bileklik modelleri kişiye özel olarak hazırlanmakta ve sizlerin beğenisine sunulmaktadır.

 

Bitcoin bileklik modellerini görmek ve satın almak için tıklayınız.

Kol Düğmesi


Bitcoin kol düğmesi modelleri göz kamaştıran tasarımları ile sayfamızda siz değerli Bitcoin severleri bekliyor. 925 ayar gümüş kullanılarak tasarlanıp üretilmiş olan her bir Bitcoin kol düğmesi modeli kişiye özel olarak hazırlanmakta ve sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Birbirinden güzel ve özel gümüş Bitcoin kol düğmesi modelleri arasından sizde seçiminizi yaparak stil sahibi olduğunuzu ortaya koyabilirsiniz.

 

Bitcoin kol düğmesi modellerini görmek ve satın almak için tıklayınız.

Bitcoin’in Kaynağı Nedir?


Bitcoin’in herhangi bir devlete ya da merkez bankasına bağlılığı bulunmamaktadır. Geleneksel paralarda olduğu gibi karşılığında herhangi bir değerli maden yoktur. Bunun yanı sıra Bitcoin fiziksel olarak basımı yapılan bir para değeri değildir.

Elektronik para birimi olan Bitcoin, temelinde matematik formülü olan bir sistemdir ve tamamen sanal olarak üretilmektedir. Matematik formülü herkese açıktır ve dileyen herkes bu sisteme dahil olabilmektedir. Bitcoin madenci sistemine dahil olan herkes mevcut sistemin güvenliğini sağlamlaştırmış olur.

Bitcoin Madenciliği


Bitcoin madenciliği, yeni bitcoinlerin dolaşıma girme sürecidir; ancak aynı zamanda blok zinciri defterinin bakım ve geliştirilmesinin kritik bir bileşenidir. Bitcoin madenciliği son derece karmaşık hesaplamalı matematik problemlerini çözen çok karmaşık bilgisayarlar kullanılarak gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Bitcoin madenciliği; bitcoin üretiminin sağlanması, blok zincir sisteminin güvenliğinin ve sürekliliğinin sağlanması için gerekli olan bir sistemdir.

Madencilik aslında kriptografi şifrelerini çözerek sisteme yeni olan blokların eklenmesidir. Mevcut şifrelerin çözülmesi şifrenin uzunluğuna ve bilgisayarın işlemci kapasitesine bağlı olarak değişmektedir. Şifrelerin çözülmesiyle meydana gelen bloklar üzerinden madenciler Bitcoin ile ödüllendirilmektedir.

Bitcoin'in Değeri Nasıl Belli Olur?


Bitcoin’in fiyatı yalnızca arz talep ilişkisine bağlı olarak değişmektedir. Bunun nedeni ise dolaşımdaki Bitcoin sayısının sınırlandırılmış olmasıdır. Arz talep dengesi, satıcı ve alıcının belli olan bir üründe karşılıklı olarak fiyat konusunda karar vermesidir. Bitcoin’in fiyatını belirleyen ana unsurda bu aşamada başlamaktadır. Bireyler Bitcoin almaya başladıklarında dolaşımda bulunan Bitcoin adetinin sınırlı olması sebebiyle değeri artmaya, satma eylemine geçtiklerinde ise değeri düşmeye başlar.

Nasıl Bitcoin ile Ödeme Kabul Edilir?


Bitcoin ile ödeme nasıl kabul edilir diye merak ediyorsanız bunun en basit yolu adresten adrese yani kişiden kişiye transfer yapmaktır.  Transfer işlemi akıllı telefon uygulamaları aracılığı ile kısa süreler içinde kolayca yapılabilmektedir.

Bunun yanı sıra sadece transfer yapmak amacıyla tasarlanmış olan ticari uygulamalarda piyasada bulunmaktadır. Ticari uygulamaların temeli ise QR kod okutmaya dayanmaktadır. 

Altcoin Nedir?

Altcoin, Bitcoin’e alternatif olarak üretilmiş olan kripto para birimidir. Örneğin; Litecoin, XPR ve Ether birer “altcoin”dir. İlk altcoin ise Namecoin’dir. 1.nesil kripto para birimi olan Bitcoin’ler, rekabetin fazla olması sebebi ile altcoin’lere göre daha popüler olan kripto paralardır.

Altcoin’ler Bitcoin’e göre çeşitli şekillerde farklı olabilmektedir. Kimilerinin farklı ekonomik modeli ya da bir ülkenin vatandaşlarına verilen altcoin’ler gibi farklı bir para dağıtım yöntemi bulunmaktadır.

Alternatif coin’lerde genel olarak Bitcoin de kullanılan SHA-256 algoritması ya da Scrypt algoritması kullanılmaktadır. Buna ek olarak X11, X13, X15 ve NIST5 gibi farklı algoritmalara sahip olan altcoinler de piyasada bulunmaktadır.

Bitcoin Takı Koleksiyonu Elmas İş Kalitesinde

Uzun yıllardan beri siz değerli müşterilerimiz için gümüş aksesuar koleksiyonu hazırlamakta ve beğeninize sunmaktayız. Sizlerde şık olmak ve stilinizi tamamlamak adına hem kendiniz hem de sevdikleriniz için aksesuarlarımız arasından seçim yapabilir ve dikkat çekici olabilirsiniz.

Tasarlayıp ürettiğimiz Bitcoin aksesuarlarımızın her biri uzman ekibimiz tarafından 925 ayar gümüş kullanılarak üretilmektedir. İsterseniz beğenmiş olduğunuz bileklik modellerini 10 ayar veya 14 ayar sarı ya da beyaz altın kullanarak da üretebilmekteyiz.

%100 müşteri memnuniyeti Elmas İş gümüş tasarım atölyesi için çok önemlidir. Bu nedenle üretilen her bir aksesuarımız ömür boyu bakım ve onarım garantisi kapsamındadır. Sizlerde bu sayede beğeni ile satın almış olduğunuz Bitcoin aksesuar modellerini uzun yıllar gönül rahatlığı içinde kullanabilir ya da sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Siparişlerimizde teslimat süremiz 7 iş günüdür. Kişiye özel olarak hazırlanan ve usta eller tarafından tasarlanıp üretilen el işi modellerde teslimat sürelerinde değişiklik olabilmektedir.

Siparişleriniz hazırlandıktan sonra sistemimizde kayıtlı olan mail adresinize kargo takip numaranız gönderilmektedir. Bu sayede sizlerde siparişinizin nerede olduğunu ve size ne zaman teslim edileceği konusundaki tüm detaylara kolayca ulaşabilirsiniz.

Beğendiğiniz aksesuarları uygun fiyatlarda nakit ya da kredi kartına taksit imkanı ile satın alabilirsiniz. Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo hizmetimiz ile de satın almış olduğunuz takılara kısa bir süre içinde ulaşabilirsiniz.

Elmas İş Bitcoin takı koleksiyonu. Kripto borsasında yıllardır büyüyerek ilerleyen BTC'ye özel yapılan tasarım ürünleri sen de Hemen Satın Al!


Yorum Yap